fbpx #top-menu li ul { width: 280px; } #top-menu li li a { width: 250px; font-size: 105%; }

Blogs

Deze blogs zijn voor jou!

Elke maand verschijnt er een nieuw blog over eenzaamheid en mijn werk binnen Hersenkracht in samenwerking met ForYou Media.

 

 

Af van eenzaamheid in zeven stappen

Af van eenzaamheid in zeven stappen

Af van eenzaamheid in zeven stappen Eenzaamheid. Voor sommigen een beladen woord. Wanneer je last hebt van eenzaamheid kan het bijzonder ingewikkeld zijn om hieruit te komen. Want wie vraag je om hulp als je het gevoel hebt op niemand beroep te kunnen doen? En,...

Lees meer
‘Ik schaamde me voor mijn eenzaamheid’

‘Ik schaamde me voor mijn eenzaamheid’

‘Ik schaamde me voor mijn eenzaamheid' Andrea (34) vertelt: ‘Heel lang schaamde ik me voor mijn eenzaamheid. Ik durfde niet toe te geven wat er aan de hand was. Ik speelde mooi weer, liet het lijken alsof ik heel blij met mijn leven was en me alles voor de wind ging....

Lees meer
Eenzaamheid: Hoe overleef ik de zomervakantie?

Eenzaamheid: Hoe overleef ik de zomervakantie?

Eenzaamheid: hoe overleef ik de zomervakantie? De redenen waarom iemand eenzaam is zijn net zo gevarieerd als de mensen die de gevoelens ervaren. Eenzaamheid is een maatschappelijk probleem door alle lagen van de bevolking, en niet voorbehouden aan ouderen of...

Lees meer